Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник ПЦУ викрив адвоката УПЦ (МП) у брехні

    Священник Православної Церкви України Анатолій Слинько звернув увагу на публікацію брехні адвоката УПЦ (МП) Вікторії Кохановської щодо храму ПЦУ. Кохановська заявила, що ПЦУ продає храм.

    Насправді у Марʼянівці в 2017 році відбулося урочисте освячення нової церкви:
    «Парафія Київського Патріархату тут діє із 1993 р., розповів інформаційній службі єпархії настоятель парафії протоієрей Володимир Комарницький. Молилися у тимчасовій церкві Апостолів Петра і Павла. Приміщення було невідповідне, руйнувалося, тож у 1995 р. дещо в іншому місці було засновано Божий дім, спорудження якого завершили лише цьогоріч».

    2022 рік, освячення нового іконостаса в церкві Апостолів Петра й Павла селища Мар’янівка Горохівського деканату під час престольного свята.  

    Отже, з цього випливає, що продають старе приміщення, яке громада тимчасово використовувала під церкву. Громада Апостолів Петра й Павла селища Мар’янівка в 2017 році перейшла в новий храм, пояснив отець Анатолій.

    Він зазначив, що про Кохановську всі призабули і без фейків й уваги до себе ніяк не може нормально жити людина. Та й для «СПЖ» УПЦ (МП) брехати, то ж не кадилом махати.

    Нагадаємо, Російська пропаганда вигадала нового  «мальчіка» в Сушанах і грозиться «трибуналом».

    Найсвіжіше

    Популярне