П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Пастори українських церков стали жертвами російських військ

    Release International повідомляє, що лідерів церков в Україні «виділяють» для переслідувань у частинах країни, окупованих російськими військами.

    Партнери благодійної організації, яка підтримує переслідуваних християн по всьому світу, заявили, що храми були конфісковані окупантами, а з християнами стали жорсткіше поводитися на російських військових блокпостах, передає christiantoday.com

    Благодійна організація заслухала повідомлення про те, що зібрання баптистського богослужіння в окупованому Бердянську в Запоріжжі було зірвано російськими військами, які перевірили особи вірян, обшукали будівлю, а потім опечатали її. Повідомляється, що друга баптистська церква була закрита російськими військами наступного дня.

    Російські війська також забрали священника Православної Церкви України з дому та посадили у в’язницю, де його звинуватили в американському шпигунстві та катували.

    «Вони підозрюють, що євангельські пастори є агентами Заходу», — повідомляє Release.

    Через два тижні пастора звільнили.

    Говорячи про свій досвід, він сказав: «Після того другого допиту я думав, що помираю. Інші в’язні намагалися мені допомогти й кликали на допомогу. Росіяни відправили мене в лікарню, і я вважаю, що це було божественна благодать і втручання. Я вірю, що Бог врятував моє життя через українських лікарів, які мені допомогли».

    Найсвіжіше

    Популярне