Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Подарунки Путіна Кадирову: в Москві планують побудувати найбільшу мечеть в рф

    Росіянин значить мусульманин, а не православний. Кремль все більше робить ставку на іслам, а не на РПЦ. Росія все більше перетворюється на мусульманську країну, адже РПЦ не виправдало плани російського диктатора щодо побудови “православного ІДІЛу”. Про це свідчать плани рф побудувати у Москві найбільшу в росії мечеть на 60 тисяч осіб, про що пишуть росЗМІ.
     
    Що цікаво, мечеть за площею має бути в 4 рази більшою за храм Христа Спасителя – головний храм Моспатріархату де “служить” патріарх РПЦ Кіріл (Гундяєв). До того ж її хочуть звести поруч зі традиційним місцем паломництва вірян Московського патріархату.
     
    Такі плани Кремля можуть стати подарунком для Кадирова, який сповідує іслам, а його бойовики (здебільшого мусульмани) воюють проти України на боці російських загарбників.
     
    За словами політологів, Кадиров – цілком залежний від путіна приватний батальйон і російський диктатор розуміє, що кадировці товариші цілком і повністю залежать від нього, і їх інтереси збігаються. За таку службу путін платить Кадирову данину – мільярди рублів, а зараз навіть почав будувати мечеті.

    Найсвіжіше

    Популярне