Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Верховній Раді ПЦУ помолилася за перемогу України

    З благословення Блаженнійшого Митрополита Епіфанія сьогодні у капличці на честь святого рівноапостольного князя Володимира, що у Верховній Раді, священники Православної Церкви України помолилися за наших захисників Батьківщини, за перемогу України та за весь наш український народ.

    Про це повідомляє священник ПЦУ Михайло Омельян.

    У молитві просили у Господа, щоби Бог споглянув в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благословив та зміцнив воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі.

    Отець Михайло зазначив, що з особливими проханнями зверталися до Господа, щоби Бог дарував нам з іменем Його перемогу і наблизив справедливий мир. Щоби послав грізного очільника небесного воїнства Його – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб вони зруйнували диявольські задуми агресора та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

    «Ми стоїмо твердо на боці правди, віримо й переконані у перемозі України. Нехай так буде! Слава Україні!», – підсумував священник, подякувавши урядовцям за сприяння у молитві.

    Нагадаємо, ПЦУ освятила новий храм в одній із частин нацгвардії. Також представники Рівненської єпархії ПЦУ звершили богослужіння у Свято-Покровській парафії в Римі.

    Найсвіжіше

    Популярне