Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У США з’явилась петиція в дусі “русского міра” на захист УПЦ (МП)

    Православні єрархи здебільшого мовчать перед лицем “переслідувань християн”, які ми, “нещасні платники податків” країн НАТО, фактично фінансуємо.

    Про це йдеться у петиції на американському ресурсі orthodoxreflections.com під назвою “Вимагаємо припинити мовчання про переслідування Української Православної Церкви”. Цей самий ресурс виправдовує “русскій мір” і патріарха Кіріла, який підтримав російську агресію проти України.

    Автори петиції зазначають, що війна, яка охопила Україну, – це “справа політиків і генералів”.

    “Православна Церква зобов’язана з любов’ю служити всім, хто постраждав у цій жахливій боротьбі з обох сторін. Так само справа Православної Церкви, особливо в Сполучених Штатах і на Заході, виступати проти триваючих утисків Української Православної Церкви”, – говориться в петиції.

    Петиція адресована священним єрархам Православної Церкви, які служить у Сполучених Штатах, усім іншим православним християнам, вірним римо-католикам, зацікавленим протестантам і тим, хто підтримує свободу християнського віросповідання.

    “Український уряд, який повністю залежить від підтримки США (понад 100 мільярдів доларів) і Заходу для свого виживання, бере участь у кампанії терору проти Української Православної Церкви на чолі з Його Високопреосвященством Митрополитом Онуфрієм (який нещодавно звернувся до ООН і світова спільнота у відчаї потребує допомоги). Ця злодійська кампанія була схвалена Православною Церквою в Україні, яка є основним бенефіціаром репресій проти канонічної Православної Церкви”, – пишуть автори петиції.

    “Наші православні єрархи здебільшого мовчали перед лицем переслідувань християн, які ми, як нещасні платники податків країн НАТО, фактично фінансуємо” – йдеться в петиції.

    Найсвіжіше

    Популярне