Субота, 25 Травня, 2024
Бiльше

    Росіяни проводять обшуки в українських церквах, — ЦНС

    Росіяни проводять обшуки в українських церквах. Наразі окупанти піддають низку конфесій на окупованих територіях репресіям, зокрема обшуки провели у парафіях ПЦУ, ДКЦУ та “Свідків Єгови”.

    Про це повідомляє Центр національного спротиву.

    “Це все відбувається на тлі зустрічі гауляйтера Євгена Балицького з Кирилом Гундяєвим — головою московської церкви. На ній колаборант пообіцяв сприяти російським релігійним діячам у діяльності на тимчасово окупованих територіях”, — йдеться у повідомленні.

    “Раніше росіяни почали займатися “інтеграцією” церков на тимчасово окупованих територіях, у межах якої в регіоні залишаться лише підконтрольні кремлю церкви. Нею займається ГО “російська асоціація захисту релігійної свободи”, яка фінансується коштом грантів президента рф”,  нагадали в ЦНС.

    Фактично організація займається ревізією майна інших конфесій, щоб надалі знищити всі протестантські рухи, помісну православну церкву та мусульманські осередки, не підконтрольні духовному управлінню мусульман рф. Аналогічну політику москва вже відпрацювала свого часу у Криму.

    Нагадаємо, що у місті Кіров (росія) палала Феодорівська церква. Займання сталося 25 січня. Інформація про пожежу з’явилася після першої години ночі. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

    О 03:55 вдалось ліквідувати відкрите горіння. Причину пожежі встановлюють, на місці працюють слідчі МНС рф. О 06:00 пожежу вдалося повністю ліквідувати на площі 225 кв. м.

    Найсвіжіше

    Популярне