Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Біблійне товариство з Нідерландів надсилає тисячі Нових Завітів українським захисникам

    Реформатське біблійне товариство (GBS) з Нідерландів надрукувало майже 10 000 Нових Завітів українською мовою. Вони призначені для солдатів на фронті в Україні.

    Спеціальні Біблії мають камуфльовану обкладинку. Книги поширює капелан Володимир Вшивкін. Він є пастором громади у Броварах на Київщині, повідомляє “Слово про Слово”.

    “В окопах немає атеїстів, − зазначив пастор. Люди, що воюють, постійно стикаються зі смертю; ось чому вони зараз відкриті для духовних питань. Коли війна закінчиться, солдати перестануть ними цікавитися. Зараз є унікальний шанс дати їм Біблію. Вони повинні знати шлях до порятунку; їм потрібна підтримка та втіха, які може дати Біблія. Капеланам потрібна Біблія, щоб вести своїх солдатів”.

    Окрім пастора Вшивкіна, у поширенні Біблії активні й інші. Десятирічний хлопчик поширює Нові Завіти серед солдатів від початку війни, стверджує місцеве відділення GBS. Він закликає солдатів вірити в Бога і молитися. Військові дуже цінують хлопця. Його батька, який був християнином, убили російські солдати, а тіло спалили. Зараз хлопчик живе разом зі своїм старшим братом і матір’ю.

    Найсвіжіше

    Популярне