П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Кіріл розродився новою побрехенькою: Українські снайпери насамперед полюють за попами РПЦ

    Московський патріарх Кіріл, який раніше просив відстрочку від мобілізації для священиків, тепер просить соціальних гарантій для батюшок. За його словами, українські снайпери насамперед ціляться саме у російських священнослужителів.

    Керманич РПЦ вимагає закріпити гарантії та пільги на законодавчому рівні, передає РІСУ.

    “Бачиться рішення закріпити в законодавстві положення про забезпечення священнослужителів, які опікуються воїнами у зоні бойових дій, а також членів їхніх сімей, такими ж соціальними гарантіями та пільгами, які надаються і військовослужбовцям, задіяним у ході проведення СВО”, — сказав він.

    Український волонтер, блогер та речник партії “Демократична сокира” з військових питань Олександр Карпюк (Серж Марко) у жартівливій формі відповів на ці безглузді звинувачення.

    “Ну, по-перше, що роблять батюшки на передовій? І, по-друге, ви розміри цих батюшок бачили? Це ж логічно, що ти, вибираючи ціль, робиш постріл у того, в кого є великі шанси влучити. І, по третє, — а чому батюшок Бог не захищає? Може, там є якісь питання у Бога до них, тому й не захищає?”, – написав Олександр Карпюк.

    Найсвіжіше

    Популярне