Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Слідчий комітет РФ дозволив публічні заклики до страти українських дітей

    Росіяни пробивають чергове дно. Слідчий комітет Росії не став перевіряти висловлювання російського пропагандиста Антона Красовского про заклики топити українських дітей.

    Наприкінці жовтня в ефірі російського пропагандистського каналу Антон Красовскій закликав топити та спалювати українських дітей. Скандал набрав неабияких обертів, бо навіть “колеги” з пропагандистського цеху не оцінили таких висловлювань, пише 24 канал.

    Депутат Московської міськдуми Євгеній Ступін опублікував відповідь СК на свій запит про перевірку висловлювань телеведучого Russia Today Антона Красовского про заклики топити дітей.

    На думку СК, у заклику пропагандиста немає “відомостей про скоєний або підготовчий злочин проти неповнолітніх або за їх участю”. Таким чином СК повідомили, що такі питання “не належать до їхньої компетенції”.

    При цьому зазначається, що “з метою проведення оперативно-розшукових заходів” листа відправлено до головного управління МВС Росії по Москві.

    В етері російського пропагандистського каналу Russia Today Антон Красовскій розмовляв з російським письменником Сєргєєм Лук’яненком, який розповідав про своє перебування на Закарпатті в 1980 році, де проходив лікування астми. За словами письменника, разом з ним у лікарні були “російськомовні діти з російськими прізвищами”, які говорили про те, що Україна окупована.

    У відповідь на це Красовскій почав говорити про нечувані речі – про необхідність топити дітей. Він сказав, що “таких дітей треба було у Тисині. Саме там, де пливе кача”.

    Найсвіжіше

    Популярне