Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    РосЗМІ: “підконтрольна СБУ секта” захопила мечеть у Криму

    У тимчасово окупованій Євпаторії місцеву мечеть “захопила суфійська секта хабашитів”, яка “фінансується” з Києва. Вона відмовляється повертати мечеть, незважаючи на “рішення суду”, повідомив російським медіа заступник голови “Духовного управління мусульман Криму” Айдер Ісмаїлов.

    За його словами, на півострові продовжує займатися “підривною діяльністю підконтрольне СБУ Духовне управління мусульман України (ДУМУ)”, яким керує Ахмед Тамім. Виявляється, “київський режим” створив мережу агентів для контролю за громадою кримських татар. “Про це говорять і секретні документи, які СБУ кинули у Херсоні під час відступу”, – повідомляють росЗМІ.

    “Ми знаємо, що вони ще продовжують тут діяльність, вони змінили свою назву, назвали себе Центральним духовним управлінням, Таврійський муфтіят”, – сказав Ісмаїлов.

    “Адепти ДУМУ”, за його словами, “захопили” в Євпаторії мечеть, яка перебуває у власності “ДУМК” (“Духовного управління мусульман Криму” – ред.), і не збираються її повертати, хоча є відповідне “рішення суду”.

    За його словами, існують бізнесмени, які організували бізнес у Криму ще за київської влади, і досі надають підтримку “ідеології сектантів”.

    Найсвіжіше

    Популярне