Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Ломаченко шкварить: Боксер опублікував фото з підсанкційним митрополитом УПЦ (МП) Лукою

    Український боксер Василь Ломаченко опублікував фото митрополита УПЦ (в єдності МП) Луки Коваленка, проти якого нещодавно запровадили санкції.

    Відповідне фото опубліковано в Instagram-спортсмена, передають Букви.

    Знімок підсанкційного митрополита УПЦ (МП) Ломаченко доповним дописом російьскою мовою.

    “Мы не должны обращать внимание на то, кто дает нам задание, мы должны знать, что всякое дело здесь, на земле, во вселенной – дело от Господа, и нам надлежит исполнять его от всего сердца, без остатка. Когда мы так работаем, мы освобождаемся от внутреннего сопротивления. Тогда каждый наш поступок становится на пользу каждому, начиная с членов нашей семьи, всем, с кем бы мы ни находились. Нужно помнить, что мы работаем по желанию и по воле Божией, и труд наш принадлежит не начальнику, а Господу. Когда мы себе это уясним, работа пойдет мирно, без недовольства, потому что нельзя противиться Господу и Его воле”, – написав боксер.

    Варто зауважити, що фото, опубліковане Ломаченком було зроблено 24 грудня 2019 року під час Божественної Літургії в Горненському жіночому монастирі в Ейн-Карем, Єрусалим. Тоді боксер прислужував Луці.

    Цей допис спортсмена викликав гнів з боку українців. Шанувальники боксу не соромилися у висловлюваннях на адресу колишнього чемпіона, зазначивши, що він упав у їхніх очах.

    ''Не потрібні перевертні'': Ломаченко викликав гнів українців новим фото з митрополитом УПЦ МП
    ''Не потрібні перевертні'': Ломаченко викликав гнів українців новим фото з митрополитом УПЦ МП

    “Вася! Бог – це любов. А не дід з бородою”, “Так, саме з волі божої колись єдиний народ зараз між собою воює, саме з його волі гинуть мільйони в безглуздій війні”, “Фанатик із промитою кукухою”, “Бог і КДБ різні речі. Для спілкування з Богом не потрібні перевертні”, “Ломаченко впав у моїх очах нижче за підлогу, навіть рівень плінтуса вище буде”, – пишуть у коментарях.

    ''Не потрібні перевертні'': Ломаченко викликав гнів українців новим фото з митрополитом УПЦ МП

    У серпні цього року Ломаченко втрапив у скандал опублікувавши в соцмережі інтерв’ю митрополити Луки УПЦ (МП). Останній у своєму інтерв’ю заявляв, що українців бомбардують через підтримку ЛГБТ-спільноти та нецензурні вислови.

    Найсвіжіше

    Популярне