Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Харківська єпархія ПЦУ розпочала духовну опіку над тюрмами області

    У четвер, 8 грудня 2022 року, на території Іоано-Богословського храму міста-героя Харкова відбулася перша робоча зустріч представників духовенства Харківської єпархії Православної Церкви України та керівників відділів установ Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

    Про це повідомляє пресслужба Харківської єпархії ПЦУ.

    Начальник відділу соціально-виховної роботи та забезпечення прав засуджених міжрегіонального управління Юрій Мосійчук повідомив про особливості державної політики у профільній царині та озвучив потребу у співпраці зі священиками задля реалізації прав ув’язнених і засуджених на свободу совісті та віросповідання.

    Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан розповів про досвід капеланського служіння в єпархії та визначив представників духовенства для звершення духовної опіки над закладами виконання покарань на території міста та області.

    У храмі учасники зустрічі помолилися за успішний початок доброї справи. Владика Митрофан благословив присутніх та окропив їх святою водою.

    Найсвіжіше

    Популярне