Неділя, 5 Травня, 2024
Бiльше

    До РНБО подали пропозиції щодо санкцій проти російського духовенства

    До Ради національної безпеки та оборони України подали пропозиції щодо запровадження санкцій проти представників російських релігійних організацій.

    Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації санкційної політики у п’ятницю, 9 грудня, повідомляє пресслужба Міністерства економіки України.

    “Нещодавно президент Володимир Зеленський своїм Указом увів у дію рішення РНБОУ щодо санкцій проти окремих представників українського духовенства, пов’язаних з РПЦ. Ми дещо “доповнимо” перелік – вже представниками російських релігійних організацій.

    Це не перший запропонований пакет, до якого входять представники духовенства. І, напевно, не останній, оскільки наша робота з посилення санкційного тиску на агресорів триває постійно. Хоча у будь-кого, хто перебуває під ризиком санкцій, є можливість уникнути їх. Достатньо перестати служити терористам та вбивцям й перейти на сторону світла й добра. Зрештою, хіба не цього вимагає справжня віра?”, – зазначила перша віце-прем’єр-міністриня – міністриня економіки України Юлія Свириденко.

    До пакету, поданого до РНБО, увійшли понад 250 фізичних та юридичних осіб.

    Найсвіжіше

    Популярне