П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На стінах вишкрябані хрести: СБУ виявила ще одну катівню окупантів у звільненому Херсоні

    Під час стабілізаційних заходів у деокупованому Херсоні співробітники СБУ та Нацполіції виявили ще одну катівню російських окупантів. На фото, які оприлюднила 16 листопада СБУ видно, що люди вишкрябали хрести на стінах, передає Духовний Фронт України.

    На стінах також видно, що жертви рашистів вишкрябали на стіні надпис “Господи Боже спаси і збережи” та “Моли Бога про нас”.

    «Рашисти у нелюдських умовах утримували там місцевих патріотів, які відмовлялися співпрацювати з ворогом. Херсонців допитували та жорстоко катували. У ході огляду катівні правоохоронці виявили предмети, які прямо вказують на ознаки тортур», – зазначили в СБУ.

    Правоохоронці додали, що зараз проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, щоб задокументувати всі злочини окупантів, встановити винних та притягнути їх до відповідальності.

    Нагадаємо, раніше СБУ виявила катівню рашистів поруч із Святогірською лаврою. Також на Харківщині у катівні окупантів знайшли ікони, видряпані полоненими на стіні. В Україні запустили сайт «Книги катів» про злочинців з російської армії.

    Найсвіжіше

    Популярне