П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦ назвали війну рф проти України – війною «сатанізму проти правди Божої»

    7 листопада в Хабаровську відбулося відправлення мобілізованих російських загарбників для участі в «СВО» в Україні. Благословив на відбуття військових єрарх Московського патріархату, митрополит Хабаровський і Приамурський Артемій. Про це повідомляє сайт Приамурської митрополії РПЦ.

    Митрополит РПЦ, звертаючись до військових, які скоро вчинятимуть злочини проти суверенної України, заявив, що їм випала велика честь.

    «Ми пишаємося подвигом наших батьків, які розбили Гітлера, який теж йшов із об’єднаним Заходом <…> Вони зараз уже не приховують і відкрито кажуть, що Росія як православна держава, яка зберігає моральні цінності, має бути знищена», – заявив митрополит Артемій.

    Митрополит РПЦ, який є родом з України, з міста Кам’янське, назвав війну росії проти України «війною сатанізму проти правди Божої».

    «Тому знайте, що ця війна – війна добра проти зла, сатанізму проти правди Божої. Ви зараз виступаєте на боці цієї правди. Моліться і будьте з Богом, бо на війні нема невіруючих людей. А в наших храмах щодня моляться за вас, щоб Господь дав Перемогу, бо зброю кують люди, а перемогу дає Бог!» – переконував митрополит РПЦ.

    Таким чином у РПЦ переконують військових у правильності війни рф проти України, підтримуючи російську пропаганду і брехню Владіміра путіна.

    Нещодавно ЗСУ ліквідувала чергового священника РПЦ, який не піклувався про душі росіян, а був співучасником злочинів.

    Фото: pravkhabarovsk / російські окупанти під час відправки на війну проти України

    Найсвіжіше

    Популярне