Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відзначив начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 8 листопада зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі з представниками Головного управління розвідки Міністерства оборони України на чолі з начальником відомства – генерал-майором Кирилом Будановим.

    У зустрічі також взяв участь заступник голови Синодального управління військового духовенства з міжнародної та міжконфесійної співпраці протоієрей Костянтин Холодов, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Предстоятель ПЦУ обговорив з гостями теперішню ситуацію щодо протидії повномасштабному російському вторгненню, звільнення тимчасово окупованих ворогом територій, визволення з полону наших воїнів та духовну підтримку військовослужбовців.

    Окрім того, Митрополит Епіфаній відзначив захисників Батьківщини високими нагородами Православної Церкви України.

    «Бог наділяє людину певними даруваннями й талантами. Тож в цей непростий час кожен має присвятити свої сили та здібності задля перемоги над російськими загарбниками. Адже від кожного з нас щось залежить і усі ми в єдності здатні досягати успіху в протидії агресору. Дякую вам за самовіддану боротьбу спрямовану на захист України. Ворог лютий і лукавий, тож нехай Господь береже вас і підсилить вашу мудрість для руйнування підступних задумів окупантів», – сказав митрополит Епіфаній.

    Кирило Буданов і митрополит Епіфаній / pomisna

    Найсвіжіше

    Популярне