Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін на зустрічі з Кірілом та іншими лідерами «традиційних релігій» виправдовував вбивства українців

    4 листопада у Москві відбулася зустріч президента рф владіміра путіна із  представниками традиційних релігій росії, зокрема Кірілом (Гундяєвим). Виступаючи перед релігійними лідерами, путін виправдовував війну рф проти України абсурдними тезами. Владу України путін назвав неонацистським режимом в той час, як на кремлівському режимі лежить відповідальність за десятки тисяч вбитих українців і за окупацію територій.

    «… якщо б у лютому не були б зроблені відповідні дії з нашого боку, би те саме, тільки з найгірших для нас позицій», – заявив путін, повідомляє сайт кремля.

    Відповідальність за злочини російських окупантів, які вбивають мирних жителів і руйнують міста, путін перекладає на Захід і лицемірно запевняє, що росіяни з «теплотою» ставляться до українців.

    «Ситуацію на Україні її так звані друзі довели до тієї стадії, коли вона стала смертоносною для Росії і самогубною для самого українського народу. І ми бачимо це навіть за характером бойових дій – просто дивно, що там відбувається: начебто українців не існує, кидають як у топку і все. Саме Україна, український народ і є перша і головна жертва навмисної сублімації ненависті до росіян, до Росії. У Росії все прямо навпаки, ви це добре знаєте: ми завжди з повагою і теплотою ставилися і ставимося до українського народу. Так було і є, незважаючи на сьогоднішнє трагічне протистояння», – сказав кремлівський диктатор.

    Путін назвав росіян і українців «одним народом», який воює всередині себе, а людей нібито «стравили». Західна зброя, яка захищає Україну від російських окупантів на думку путіна робить українцям тільки гірше.

    Найсвіжіше

    Популярне