Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній провів зустріч з ректором НПУ імені М.П. Драгоманова

    Предстоятель автокефальної Православної Церкви України 25 жовтня 2022 року зустрівся у своїй резиденції з ректором Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Віктором Андрущенком, якого супроводжували проректор з наукової роботи Григорій Торбін, проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігор Вєтров, вчений секретар Леся Панченко та прессекретар Тетяна Урись.

    Про це пише пресслужба ПЦУ.

    У зустрічі також взяли участь ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк, в. о. директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Ростислав Драпушко та проректор з адміністративно-господарської роботи КПБА протоієрей Петро Ландвитович.

    Під час спілкування сторони обговорили виклики, які стоять перед вітчизняною освітньою і науковою галуззю в контексті триваючого повномасштабного російського нападу, історичну роль провідників українського народу, питання співпраці задля підтримки української культури та нашого війська і, відповідно, підготовку кадрів для збільшення інституту військових капеланів.

    На завершення зустрічі Митрополит Епіфаній вручив гостям пам’ятні відзнаки присвячені візиту в Україну Вселенського Патріарха Варфоломія.

    Найсвіжіше

    Популярне