Четвер, 9 Травня, 2024
Бiльше

    Московська церква влаштувала сеанс екзорцизму на “Азовсталі”. ФОТО

    У Маріуполі московська церква влаштувала так званий сеанс екзорцизму з вигнання “демонів “Азову” та ЗСУ у Маріуполі. Це шоу назвали “священна хресна хода навколо Азовсталі”.

    Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, повідомляє “Прямий”.

    “У Маріуполі радикальні віряни московської церкви, що понаїхали повертати українських антихристів до лав єдиного світла РПЦ, провели сеанс екзорцизму з вигнання демонів Азову та ЗСУ з території Азовсталі. Це шоу носило назву священого хресного ходу навколо Азовсталі”, – йдеться у повідомленні Андрющенка.

    За його словами, таке незвичне дійство було влаштовано “на повному серйозі” і за всебічної підтримки окупаційної влади.

    “Чогось більш кумедного, мабуть, вигадати важко. Ще раз. Вони. Це. Зробили. На повному серйозі. Мабуть, вперше ми можемо побачити країну, яка шаленими темпами рухається в печерні часи за власним рішенням. Ім’я їй – росія”, – зазначив Андрющенко.

    Згодом Андрющенко поділився інформацією про те, що таке “мракобісся” влаштували не лише на Азовсталі.

    “Біси в рясах продовжили ганяти уявних антихристів по всьому місту. Цікаве, кожне місто фотосесії безумства – місце російського злочину. Так от, це прощення гріхів росіянам чи ритуальні танці екзорцимзу – до кінця тему не розкрито. Що там наш проруській патріархат, нормально почувається в Україні? Нічого не пече?” – додав він.

    Найсвіжіше

    Популярне