Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ передав на Луганщину автомобіль швидкої допомоги

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній у вівторок, 25 жовтня, зустрівся з першим заступником голови Луганської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Олексієм Смирновим.

    У зустрічі також взяли участь єпископ Луганський і Старобільський Лаврентій, начальник управління культури, національностей, релігій та туризму ЛОДА Аліна Адамчук і представник військової частини А7039 Захар Михайлов, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Предстоятель автокефальної Православної Церкви України поспілкувався з гостями та передав для потреб Луганщини автомобіль швидкої допомоги, придбаний за сприяння Української Православної Церкви США.

    «Попереду ще велика боротьба і від кожного з нас також залежить, як скоро буде відкинуто російських нелюдів – окупантів. Тож ми хочемо показати, що не лише духовно підтримуємо наших воїнів, а й в силу своїх можливостей прагнемо надавати матеріальні засоби для порятунку життів та наближення нашої праведної перемоги. Завдяки допомозі Божій та всенародній підтримці захисників України ця перемога неодмінно настане», – зокрема сказав Його Блаженство.

    Найсвіжіше

    Популярне