Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Сьогодні молитви патріарха Варфоломія потрібні як ніколи, – посол України в Туреччині

    Сьогодні світ відзначає 31-річчя інтронізації Вселенського патріарха Варфоломія. Посол України в Туреччині Василь Боднар привітав Його святість патріарха Варфоломія із цим святом.

    “Мені випала велика честь бути знайомим з Його Всесвятістю та бути свідком багатьох історичних подій, які відбувалися протягом останніх років, насамперед визнання автокефалії ПЦУ. Вітаючи Його Всесвятість з річницею, хочу подякувати за беззастережну особисту підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, опіку українською церквою та щоденні молитви за мир та долю українського народу, який виборює своє право на вільне та світле майбутнє”, – йдеться в дописі посла.

    Він додав, що любов та слова молитви, які сьогодні линуть з Фанару, від патріарха Варфоломія, потрібні як ніколи, адже вони зміцнюють і вселяють віру подолати всі жахіття війти, здобути перемогу та встановити мир.

    “Нехай Господь благословить Його Всесвятісь на многії літа та дарує невичерпну наснагу у служінні Церквій Христовій та сподвижництву на благо людства”, – підсумував посол.

    Зараз патріарх Варфоломій здійснює візит до Великої Британії.

    Найсвіжіше

    Популярне