Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник ПЦУ відвідав військових медиків на одному з напрямків фронту

    На свято Покрову Пресвятої Богородиці священник ПЦУ Олександр Агарков відвідав військових медиків на одному з напрямків фронту.

    «Зайвий раз була причина захоплюватись їхньою роботою. Евакуація поранених, надання першої медичної допомоги, боротьба за життя кожного воїна, а в додаток, паралельно щей цивільне населення, яке не має в окрузі ніякої, крім військової меддопомоги», – зазначає отець у Фейсбуці.

    Праця медзакладу це величезний комплекс різнопланових видів діяльності. Крім суто медичних, ще велика кількість організаційних, господарських, логістичних справ.

    «Польова медицина працює у надважких умовах, тут відсутній комфорт, але бої за життя людей не менш ефективні. Одне з питань життєдіяльності санпунктів на передовій, це придатна до вжитку, чиста вода. В умовах постійних передислокацій, змін приміщень, забезпечити водою можна лиш привозячи її вже в тарі, але це також додає своїх труднощів. Тому постало питання добування її на місцях дислокації санпунктів», – говорить отець Олександр.

    Він зауважив, що знайшлись люди, які не залишаться осторонь, які з самого початку, ще з 2014 року, постійно беруть на себе найважчі питання і вирішують їх. Перша мобільна фільтрувальна станція вже передана і виконує свої функції.

    Нагадаємо, Румунська Церква передала гумдопомогу для переселенців на Закарпатті. Також священник ПЦУ Богдан Гулямов відвідав захисників України.

    Найсвіжіше

    Популярне