Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Голова Дніпропетровської облради нагородив духовенство Нікопольщини

    Духовенство Нікополя і району Дніпровської єпархії Православної Церкви України нагородили відзнаками голови Дніпропетровської обласної ради з нагоди Дня захисників і захисниць України.

    За представленням архиєпископа Дніпровського і Криворізького Симеона, подяками були нагороджені священники та капелани Нікополя – єрей Костянтин Титов, єрей Павло Черкасов, капелан Віктор Хлонь. Благочинного ПЦУ Нікополя і району капелана Нікопольської ТрО отця Меркурія Скорохода очільник облради нагородив відзнакою “За заслуги перед громадою”, повідомляє Нікополь.city.

    Церемонія нагородження проходила у храмі на честь ікони Божої Матері “Несподівана радість”, розповів отець Меркурій.

    “Спочатку відбувся молебень за Україну, а потім в єпархіальному актовому залі відбулось нагородження майже всіх капеланів Дніпропетровської єпархії, – ділиться священнослужитель. – У своєму виступі Голова ДОР закцентував присутнім, що наразі Нікополь є в епіцентрі ворожих обстрілів. Це важливо – згадувати за нагоди про наше місто і його мешканців, які потерпають від ворожих атак з боку російської армії”.

    Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що повномасштабна війна ще більше показала важливість ролі священнослужителів в підтримці ЗСУ та всього українського народу.

    Найсвіжіше

    Популярне