Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Анонс: Священик ПЦУ проведе цикл лекцій з кризової психологічної допомоги

    Кафедра психіатрії і психотерапії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького спільно з Синодальним управлінням медичного капеланства ПЦУ, ГО «Елеос-Україна» та Асоціацією капеланів в охороні здоров’я України долучилася до проведення циклу безкоштовних лекцій про кризову допомогу, передає РІСУ.

    Які бувають варіанти особистостей та реакції на стрес; як розрізнити сум, тугу, горе, депресію; що таке Стокгольмський синдром, або як ставитися до агресора; питання протидії насильству в сім’ї та соціумі; ковідна історія: все скінчилося чи ні; розуміння переживань та принципи організації допомоги людям з особливо важкими і/або невиліковними хворобами тощо.

    Про це розповість отець Сергій Кирилюк – к. мед. н., доцент кафедри психіатрії та психотерапії Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького, лікар-психіатр, психотерапевт, психоаналітик, священик ПЦУ.

    “Психологічний стан та психічне здоров’я під час війни не менш важливі, ніж справні зброя і техніка. Багато людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку. Часто ми не знаємо, як опанувати себе, як допомогти близьким та підтримувати здоровий психічний стан в критичних умовах”, — йдеться в анонсі, поширеному Відділом комунікації і промоції ЛНМУ.

    Доступ до лекцій здійснюватиметься через платформу Zoom. Про посилання для доступу до платформи буде повідомлено напередодні першої лекції.

    Час проведення: з 13 жовтня по 17 листопада 2022 року (по четвергах 19.00-20.00).

    Реєстрація на участь в курсі авторських лекцій о. Сергія Кирилюка

    Найсвіжіше

    Популярне