Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Освятили авто та гостинці: Вже восьмий автомобіль передали жителі Калинівської громади українським захисникам

    Черговий автомобіль передали жителі Калинівської громади українським захисникам. Це вже восьмий автомобіль, який придбали за кошти, які зібрали працівники бюджетних установ та комунальних закладів громади.

    Вже традиційно перед поїздкою на передову настоятель храму святого Миколая Чудотворця Вінницько-Тульчинської єпархії ПЦУ, протоієрей Орест Шпак освятив автомобіль та гостинці, які підготували жителі Калинівської громади для військових. Часточку домашнього тепла, щирі слова подяки та побажань перемоги передали разом з автомобілем нашим армійцям, які нині дають відсіч окупантам.

    Калинівська громада передала військовим на передову ще один позашляховик

    З початку повномасштабної війни з бюджету Калинівської громади на потреби українських захисників перерахували 10 мільйонів 400 тисяч гривень.

    Ми намагаємося підтримувати наших захисників та задовольняти усі їхні потреби, – зазначає Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Велика подяка працівникам бюджетних установ та комунальних закладів, які підтримали нашу ініціативу та передають одноденний заробіток на потреби військових. Завдяки їм ми змогли додатково придбати ці вісім автомобілів. Окрема подяка небайдужим жителям громади, які також долучилися до ініціативи. Низький уклін усім вам. Разом ми робимо добру справу й доводимо нашим ворогам, що ми сильна та незалежна нація. Перемога за нами

    Калинівська громада передала військовим на передову ще один позашляховик

    Найсвіжіше

    Популярне