Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські пропагандисти приховали відео де монахиня УПЦ МП дякує росії за «захист»

    Російській пропагандисти приховали відеозапис на якому духовенство і служителі чоловічого монастиря УПЦ МП на честь преподобного Сави Освяченого в тимчасово окупованому Мелітополі проголосували на псевдореферендумі за входження в росію.

    Раніше відео розміщували у місцевому телеграм каналі рашистів.

    На ньому монахиня УПЦ МП радіє окупації і хвалить росію за «захист».

    «…і захищають нас, щоб наша росія процвітала, щоб наші діти, наші внуки мали майбутнє, живе, хороше, справжнє. Православна Русь, щоб торжествувала і завжди було православ’я. Спаси Господи», – сказала монахиня «української» церкви Московського патріархату.

    Монахи не тільки взяли участь в злочинному голосуванні проти України, але й надали свій монастир російським окупантам для організації заходу.

    УПЦ МП на тимчасово окупованій території сприяє російським загарбникам і використовує свій духовний авторитет для задурювання місцевого населення. Варто зазначити, що монахи мають великий вплив на паству УПЦ МП, тому за їхнім прикладом у псевдореферендумі візьмуть участь інші віряни УПЦ МП.

    Доступ до проросійського каналу де опублікували відео з монахами УПЦ МП вже закрили, проте відео можна переглянути у нас.

    Найсвіжіше

    Популярне