Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Голову Львівської ОВА просять звільнити з роботи вчителів, які відвідували храми Моспатріархату

    Староста села Верхня Яблунька Єва Семків, що на Львівщині просить Голову Львівської ОВА Максима Козицького відповідно до рішення загальних зборів посприяти у звільненні з роботи директора Верхньояблунської 33CO І-III ступенів та вчителів, які постійно пiд час повномасштабної війни Украïни з Росією відвідували богослужіння в храмах Московського патріархату показуючи тим самим негативний приклад учням.

    Про це йдеться в документі опублікованому у соцмережі Фейсбук.

    Староста села також надіслала протокол загальних зборів села Верхня Яблунька і запевнила, що жителі села висловили недовіру даним вчителям.

    До листа вона додала протокол загальних зборів на 2-ох аркушах, копії підписів жителів села на 23-ох аркушах, копії заяв жителів села на 5-ти аркушах.

    «Такі ”вчителі” НЕ потрібні в школах. Антихрест кірило гундяєв благословив їх згвалтувати і вбити, а воно іде цілує руки онуфрієвцям халуям того ж антихриста ґундяя рпZ», – коментують документ в групі «прихильники ПЦУ».

    Нагадаємо, на Львівщині до ПЦУ перейшло кілька храмів УПЦ МП. Понад 50 парафій УПЦ МП залишаються вірними УПЦ московського патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне