Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Окупанти вдарили по електромережі, щоб відвернути увагу від своїх поразок

    Російські пропагандисти зараз дуже сильно розповсюджують тези про відсутність електроенергії в прикордонних областях. Все це робиться виключно для того, щоб згладити істеричні та зрадницькі настрої від поразок ЗС рф серед російського населення та колаборантів, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.

    Забезпечити перемоги на полі бою рашисти не можуть, а от воювати із цивільним населенням заради картинки – так.

    Однак, рашисти не збудуть постійно винищувати критичні об’єкти нашої цивільної інфраструктури, тому що від ЗСУ одразу прилетить дзеркальна відповідь на території російської федерації. GMLRS спокійно долітають до Курської АЕС (до нафтобаз і складам в рф спокійно долітали наші снаряди), від чого росіяни не зрадіють. США не заперечують.

    Відповідь за обстріл Харківської ТЕС ми обов’язково дамо.

    Зараз фашисти трохи позловтішаються, порадіють і швиденько забудуть, що вони без мобілізації в росії навіть шансів не мають не те що виграти цю війну, але й залишити під своїм контролем Донецьку та Луганські області. Що цікаво, Путін не збирається її оголошувати. Але пропагандисти вже вигадують байки про армію НАТО, щоб зрада і програш в їх рядах виглядав не так образливо.

    Ще б пак, програти НАТО для рашистів менш принизливо ніж від ЗСУ. Крім цього байками про контингент НАТО можна потроху схиляти рашистів до всезагальної мобілізації.

    Коли московська армія остаточно залишить зруйноване від обстрілів власної артилерії місто Донецьк та почнуть відходити до кордону з рф, салюти в Москві будуть особливо яскраві.

    В той час пропагандисти отримають нові темники по “тактичному відступу”. В такому разі рашисти спробують знову обстріляти якийсь об’єкт, схожий із ТЕС.

    Джерело: Духовний Фронт України.

    Найсвіжіше

    Популярне