П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Епіфаній, Онуфрій та інші глави Церков помолились із президентом за Україну

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній та очільник “УПЦ” Московського патріархату митрополит Онуфрій разом із іншими главами Церков та президентом України Володимиром Зеленським помолились за Україну.

    Урочистий молебень «Молитва за Україну» відбувся 24 серпня вранці в Софії Київській з нагоди Дня Незалежності, передає сайт президента України та Укрінформ.

    Камерний хор виконав «Отче наш». Після цього предстоятелі церков і керівники релігійних організацій помолилися за Україну та виголосили виступи. Вони побажали якнайшвидшого настання миру, а також сили українському народові, щоб вистояти в час важких випробувань.

    «Всесильний Господи, почуй молитви дітей твоїх, споглянь у час важких випробувань на державу нашу Україну, благослови та зміцни воїнів наших, Президента, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Благаємо Тебе, даруй нам перемогу та справедливий мир в Україні утверди», – зазначив предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

    Після закінчення виступів хор виконав духовний гімн «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!».

    Глава держави привітав предстоятелів церков і керівників релігійних організацій з Днем Незалежності й подякував за духовну підтримку українського народу.

    Найсвіжіше

    Популярне