Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    У Попасній ЗСУ могли знищити більше 100 «вагнерівців» з керівного складу

    Голова Луганської ОВА Сергія Гайдай повідомив, що у Попасній ЗСУ могли знищити понад 100 «вагнерівців» з керівного складу найманців. Також постраждали заступники Вагнера.

    Він зазначив, що власник ПВК «Вагнер» і «кухар путіна» євген пригожин, найімовірніше, живий. А ось його заступники загинули під час точкового удару ЗСУ по базі «вагнерівців» у Попасній

    «Поки що деталі не можу озвучувати, але якщо врешті-решт виявиться, що понад 100 «вагнерівців» з керівного складу загинули, ну це для нас вже не буде новиною […]. З приводу «кухаря», то напевно нас не порадує така чудова новина, але заступники — так. І цифра — понад 100», — заявив Гайдай.

    14 пабліки окупантів повідомляють про удар по базі «ПВК Вагнера» у Попасній (Луганська область), вказуючи, що, ймовірно, били HIMARS.

    8 серпня про відвідини цього “штабу” написав російський воєнкор Сергій Середа. Він опублікував пост у Telegram, написавши: “Приїхав у Попасну, заїхав до штабу “ПВК Вагнер”. Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій”.

    Як пише Радіо Свобода, на одній із викладених ним фото видно Євгена Пригожина, якого вважають власником “ПВК Вагнера”, хоча сам він це заперечує. Ці фотографії викликали обурення багатьох проросійських коментаторів, оскільки на одній із них видно табличку з адресою найближчого бомбосховища – Миронівська вулиця, 12.

    Нагадаємо, на Донеччині та Луганщині росіяни зруйнували найбільше релігійних споруд.

    Найсвіжіше

    Популярне