П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Під москвою РПЦ продовжує заохочувати йти на забій росіян

    Кремлю терміново потрібно, якось заохочувати населення, щоб воно згоджувалось їхати в Україну на забій. Схоже, що Путін віддав наказ московському патріархату активніше займатись пропагандою війни проти України, адже серед загарбників почастішали випадки «відмов» від участі у «спецоперації».

    Щоб таких випадків було менше попи РПЦ пояснюють, що вбивати українців це нібито «рятувати росію». Все це відбувається у ті дні, коли «спецоперація» забуксувала, а армія рф видихнулась та зазнала втрат через удари українських військ.

    І ось нещодавно, 13 серпня, в так званому «Головному храмі ЗС РФ» РПЦ відбулось нагородження російських військовослужбовців за участь у війні проти України. Подію приурочили до 110-ї річниці ВПС росії.

    Семеро льотчиків повітряно-космічних сил країни агресора отримали в храмі моспатріархату звання героя росії «за заслуги в ході спецоперації», двоє з них – посмертно.

    Про це повідомив заступник головнокомандувача Повітряно-космічними силами, командувач ВПС рф генерал-лейтенант Сергій Дронов, передає Духовний Фронт України з посиланням на російські ЗМІ.

    Представник РФ зазначив, що військовослужбовці рф «демонструють високу ефективність та надійність». І це при тому, що «героїв росії» нагороджують посмертно. Напевно техніка таки підвела. Чи просто ЗСУ працювали досить влучно.

    Також окупант заявив, що російські війська «знищують українських націоналістів».

    Цього ж дня в храмі ЗС РФ відслужив Літургію голова відділу РПЦ по взаємодії із збройними силами Олег Овчаров.

    Що цікаво, за кілька днів до «святкування ВПС росії» українська армія завдала нищівного удару по аеропорту рф в Криму. Знищено десятки винищувачів окупантів та кілька складів із боєприпасами. Російські окупанти не визнають, що по ним вдарили із української зброї.

    Найсвіжіше

    Популярне