П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Україна розгромила п’яту частину сил окупантів – Залужний

    Російські війська несуть значні втрати, передусім у живій силі – пʼята частина підрозділів ЗС РФ, залучених до бойових дій в Україні, розгромлена.

    Про це наголосив Головнокомандуючий Збройних Сил України генерал Валерій Залужний під час телефонної розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

    “Під час сьогоднішньої телефонної розмови в черговий раз звірили оцінки втрат росіян у цій війні. Ми відзначаємо, що противник несе значні втрати, передусім у живій силі – пʼята частина підрозділів ЗС РФ, залучених до бойових дій в Україні, розгромлена”, – зазначив Залужний.

    Він також поінформував свого американського колегу про оперативну обстановку, зокрема, підкреслив, що активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту.

    “Ми дуже потребуємо посилення артилерійського вогню – я знову звернувся з цим до наших партнерів”, – підкреслив Залужний.

    “Щиро вдячний генералу Міллі та всій Американській нації за дієву підтримку у захисті нашого героїчного народу та спільних цінностей – свободи і демократії”, – наголосив Головнокомандуючий ЗСУ.

    Найсвіжіше

    Популярне