Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Українські рятувальники порадили росіянам побільше курити біля складів з боєприпасами

    В ДСНС України потролили російське МНС після вибухів в окупованому Криму. У відомстві зазначили, що треба було проводити профілактику серед населення щодо заборони “паління на об’єктах підвищеної небезпеки”.

    Українські надзвичайники також закликали росіян у Криму кидати недопалки трішки прицільніше поблизу військових баз РФ та активно палити біля складів зберігання боєприпасів.

    “МНС Росії, спиш? А треба було проводити профілактику. Це важлива складова нашої роботи, якій приділяється особлива увага фахівців Служби порятунку. На жаль, прірва у ваших безпекових стандартах глибша, ніж довжина стола кремлівського диктатора, чиї закони дозволяють паління на об’єктах підвищеної небезпеки”, – заявили у відомстві.

    Там також зауважили, що наразі на території України, зокрема і в Криму, оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки.

    “Саме тому закликаємо усіх громадян ерефії, які відпочивають у нашому Криму, кидати недопалки трошки прицільніше поблизу російських військових баз та активно палити біля складів зберігання боєприпасів. М’якої бавовни вам, окупанти”, – резюмували в українській ДСНС.

    Раніше у Міноборони України іронічно прокоментували вибухи в Криму згадуючи про «бавовну».

    Нагадаємо, сьогодні в Криму пролунала серія сильних вибухів. Горіли військові склади окупантів. Після вибухів у районі Керченського мосту утворилися масштабні затори. Росіяни спішать покинути півострів.

    Світова преса каже, що удар по авіабазі у Криму завдано українською зброєю власного виробництва.

    Найсвіжіше

    Популярне