Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Католицька Церква благословляє новітнього Гітлера, – грецький богослов про зустріч Папи і митрополита РПЦ

    Автор: Архімандрит Романос

    Римсько-католицька церква за Папи Франциска ризикує повторити своє зло… Що виродок Гудяєва робить у Ватикані? Ганьба Папі Франциску!

    Римсько-католицька церква вже була одного разу дискредитована тим, що “благословила” нацизм Гітлера та фашизм Муссоліні, заплющивши очі, вуха та рот на їх злодіяння.

    На жаль, зараз вона робить те саме зі злочинами російського фашизму в Україні. Папа Франциск був змушений через внутрішню реакцію у своїй Церкві скасувати заплановану на червень минулого року зустріч із кривавим лжепатріархом Кірілом Гудяєвим. Але це не означає, що він схаменувся і усвідомив свою помилку. І він продовжує вмовляти представників Російської церкви сатани, начебто нічого не відбувається! І дарувати посмішки ублюдку Кірілу, замість того, щоб дати йому по морді і вигнати…  Цікаво, чому? Можливо, це можливість для греко-католиків України серйозно замислитись про возз’єднання з православною церквою.

    Оскільки єдиною, цілком виправданою причиною їхнього відокремлення від неї була їхня опозиція варварської Московії. Тепер, коли Православна Церква України є автокефальною та незалежною від єретичної Московії, так званим “уніятам” було б непогано повернутися до свого коріння, в обійми Матері-Церкви, і залишити папство, яке вульгарно доглядає московитських варварів упродовж тривалого часу…

    Найсвіжіше

    Популярне