Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх Варфоломій відвідав будинок пристарілих після пожежі

    5 серпня 2022 року Вселенський Патріарх Варфоломій у супроводі митрополита Іоаннінського Максима відвідав будинок престарілих у Валуклі, який нещодавно сильно постраждав від пожежі.

    Про це повідомляє сайт Вселенського патріархату.

    Патріарх Константинопольський відвідав мешканців будинку престарілих, яких з ініціативи компетентних державних органів було переведено до міської державної лікарні. Патріарх висловив їм підтримку.

    Під час перебування патріарх Варфоломій особливо подякував медперсоналу лікарні і будинку престарілих за теплу гостинність і турботу до людей.

    Він також ще раз висловив своє захоплення негайною зацікавленістю та мобілізацією державної та місцевої влади, всіх співробітників Будинку для літніх людей Валукліс і лікарні, а також членів пожежних бригад та добровольців, які поспішили врятувати та перевезти продукти, а також за їхній внесок у боротьбу з пожежею. Він подякував усім, особливо президенту Турецької Республіки пану Реджепу Тайїпу Ердогану, а також всій владі та людям, які з найпершого моменту почали відновлювати збитки, завдані будинку для людей похилого віку.

    Також співчуття висловив предстоятель Елладської Православної Церкви архієпископ Єронім.

    Найсвіжіше

    Популярне