Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На пропагандистському радіо Росії запропонували влаштувати вчителям ГУЛАГ у Запоріжжі

    Ведучий пропагандистського радіо «Комсомольська правда» у прямому ефірі запропонував влаштувати в Україні «старий добрий ГУЛАГ» для українських вчителів, які відмовляються співпрацювати із загарбниками.

    Відео оприлюднено в Telegram-каналі Запорізька січ, передає Інформаційний Спротив.

    В ефірі йшлося про те, що голова основного комунального підприємства знищив усі електронні мережі. Ведучий запитав, чи «розстріляли цього начальника»?

    «Він встиг утекти? Жаль. А членів сім’ї не захопили? Теж не встигли, так? Жаль, шкода», — сказав ведучий.

    Окупант розповів, що українські вчителі відмовляються співпрацювати із загарбниками.

    «Половина вчителів відмовилася виходити на роботу. Ця половина вчителів отримує гроші на картку “Приватбанку” через лінію фронту. Разовий внесок за те, що вони не вийдуть на роботу, — тисяча доларів», — заявив окупант.

    У відповідь ведучий російського пропагандистського радіо запропонував влаштувати у Запоріжжі ГУЛАГ.

    «Ну, гаразд, за гроші розстрілювати, напевно, не варто. А ось відібрати у них кредитки, на які вони отримують гроші, та змусити їх з’їсти. Не знаю, виселити їх із квартири… Ось що-небудь у дусі старого доброго ГУЛАГу, наприклад, вони чекають на ГУЛАГ. Ну, дайте їм ГУЛАГу, наприклад, щоби шуба загорнулася», — заявив ведучий.

    Нагадаємо, окупанти відводять особовий склад і техніку з запорізьких селищ після ударів ЗСУ. Також ОП вимагає контролю спецкомісії МАГАТЕ і ООН над ЗАЕС.

    Найсвіжіше

    Популярне