Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Влада Їзраїлю закликала не їхати в Умань на Рош га-Шана

    Міністерство закордонних справ Держави Ізраїль закликало своїх співгромадян утриматися від поїздки до Умані на святкування Рош га-Шана.

    “У зв’язку з військовими діями в Україні МЗС Ізраїлю закликає ізраїльських громадян утриматися від відвідування України, включаючи місто Умань та його околиці. Рекомендуємо ізраїльським громадянам, які перебувають в Україні, негайно залишити територію країни”, – йдеться у повідомленні Посольства Ізраїлю в Україні.

    Ізраїльські дипломати наголошують, що в Україні зберігається небезпека ракетних ударів та повітряних атак по населених пунктах та цивільних об’єктах, у тому числі – у центрі та на заході країни. Йдеться про реальну загрозу життю.

    “Уряд України оголосив надзвичайну ситуацію в країні 24 лютого 2022 року. Свобода пересування громадян обмежена, ведеться посилене патрулювання території, запроваджено комендантську годину. Працівники Посольства Ізраїлю не перебувають в Україні на постійній основі, і у них не буде можливості надати консульську допомогу у разі потреби”, – наголосили дипломати.

    Раніше Посольство України в Ізраїлі наголосило, що цього року наша держава не зможе прийняти єврейських прочан, які традиційно у вересні прибувають на святкування Рош га-Шана – єврейського Нового року, що цьогоріч відбудеться 25-27 вересня.

    Найсвіжіше

    Популярне