Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Відомий львівський іконописець виставив на продаж ікону, аби допомогти ЗСУ

    Відомий митець Роман Зілінко виставив на міні-аукціон свою ікону преподобної Смарагди Ніжинської для купівлі позашляховика для 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

    “Дорогі! Тут маю прохання про допомогу. Мій кузин служить у 44 бригаді ЗСУ, і от їхній позашляховик почив… Треба терміново новий! Родичі вже знайшли авто, і тепер потрібно 3000$ для купівлі тієї машинки. З цією метою виставляю тут на міні аукціон свою ікону преподобної Смарагди Ніжинської”, – зазначив Роман Зілінко.

    За його словами, він малював цю ікону свого часу як ілюстрацію для прекрасного видання “Це теж зробила вона” від видавництва “Видавництво”.

    “В проекті брали участь чудові українські художники та ілюстратори, що малювали портрети відомих українських жінок, і прекрасні письменники та автори, котрі писали про кожну з них розповідь”, – наголосив митець.

    “Тож ціна ікони 10000 грн, віддам тому хто пожертвує більше. Останній час це неділя 24 липня, 22:00 київського часу”, – підсумував Роман Зілінко.

    Найсвіжіше

    Популярне