Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Грузинський богослов: саме під покровом патріотизму антихрист Путін вершить свої брудні справи

    Автор: богослов Мамука Путкарадзе.

    У дуже скрутний час довелося нам народитися на цій планеті.

    Настав час, коли кожній людині необхідно відрізнити добро від зла і зробити свій вибір, від якого залежатиме його майбутнє.

    Люди завжди мали вибір йти шляхом Світла чи темряви, зараз настав особливий час, коли цей вибір необхідно зробити.

    Днями з одним другом московським священником говорили про антихриста і пророцтва про те, що він з’явиться в Росії.

    «І настануть смутні часи для Русі і стане брехня солодша за правду, а вбивство немовлят — невинним вчинком. І не буде спокою кожному, бо не побачать вони сатану, який прийме вигляд царя і церкви, і лише небагато опираються, і повстануть проти великого звіра».

    І заперечувати в цих пророцтвах нічого не буду, візьму тільки стародавнє полотно чи фреску, щоб показати вам своє бачення похоронної картини.

    Картина так і називається “Похорон сатани” і там нам підказки дані потрібні підказки. Знаходиться вона у кафедральному соборі італійської Верони.

    Картина зображує ворога людського роду, що лежить під смугастим покривалом на смертному одрі. Власне, саме колір покривала і зовнішність сатани і привертають увагу.

    У тітоньці з кошиком і чорним півнем я бачу Церкву, яка здійснює обряди і прихильно ставиться до кесаря ​​навіть у такому вигляді. Права рука у вигляді копита її анітрохи не бентежить. На обличчі немає подиву. Єдиний, хто збентежений настільки, що боїться і поглянути на копита, це вельможа поруч із пророком, який пояснює природу виникнення копита на правій руці. А ми знаємо, що це печатка диявола, адже саме правою рукою скоюються злочини — лихоліття, вбивства та інші гидоти. Ще варто звернути увагу на покривало – те, під яким прикриттям скоюються злочини сатани.
    У цьому забарвленні легко вгадується Георгіївська стрічка. Саме під покровом патріотизму антихрист вершить свої брудні справи.

    У середньовіччі ж до смугастого одягу ставилися вкрай негативно, був навіть випадок, коли шевця засудили до смерті за те, що він носив смугастий одяг. Сталося це 1310 року у французькому місті Руан. У ті часи одяг зі смугастої тканини вважався диявольським.

    Найсвіжіше

    Популярне