П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Папа Римський: Я близький з народом України, щодня ураженим ракетним дощем

    Папа Римський Франциск звернувся із черговим закликом, запевнивши свою близькість населенню України, що страждає від ракетних обстрілів, закликаючи міжнародну спільноту докласти зусилля для припинення війни.

    «Я завжди близький також з багатостраждальним населенням України, на яке кожного дня сиплеться ракетний дощ, – сказав Папа Франциск після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 17 липня, повідомляє Vatican News

    «Невже не зрозуміло, що війна приносить тільки руйнування і смерть, віддаляючи народи одні від одних, вбиваючи істину та діалог? Молюся та сподіваюся, що всі міжнародні діячі дійсно докладатимуть зусилля для відновлення переговорів, а не для підживлювання безглуздя війни», – наголосив глава Римо-католицької Церкви.

    Перед цим понтифік також скерував свою думку до народу Шрі-Ланки, що переживає важку економічну та суспільно-політичну кризу. Він закликав усі сторони до пошуків мирного вирішення, що шануватиме права всіх. «Приєднуюся до релігійних лідерів, закликаючи всіх стриватися від будь-якої форми насильства та започаткувати процес діалогу для спільного добра», – сказав він.

    Найсвіжіше

    Популярне