Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Ми – українці: в окупованій Макіївці жінка «відбила» чоловіка, якого хотіли мобілізувати

    У тимчасово окупованій Макіївці жінка відбила в окупантів свого чоловіка, в якого вилучили паспорт, а самого хотіли забрати до “військкомату” прямо з вулиці для подальшого відправлення на фронт.

    Бригада “ловців” із пов’язками “новоросія” зупинила пару біля їхнього будинку. У чоловіка забрали паспорт, запропонували йому сісти до машини та поїхати до “військкомату”, повідомляє Укрінформ.

    Проте жінка не розгубилася. Знімаючи те, що відбувається, на телефон, вона заявила, що в місті не оголошено воєнний стан, накази так званого керівництва “днр” їй байдужі, і взагалі вони – громадяни України, прописані в Макіївці.

    “Так, ми громадяни України!.. Ви вже дістали своєю війною, я вже брата та зятя поховала!” – з натиском казала жінка, вимагаючи паспорт чоловіка (український).

    Вона також поцікавилася, чому самі “ловці” не на фронті, а влаштувалися в місті, і до того ж непогано – судячи з золотого ланцюжка на руці в одного з них.

    Після довгих суперечок та дзвінків до “військкомату” чоловікові віддали паспорт в обмін на повістку.

    Коли відео потрапило до соцмереж, користувачі знайшли “вКонтакті” дві сторінки найбільш активного окупанта. На фото він демонстрував голий торс із численними наколками, які були ідентифіковані користувачами як “зеківські”. За інформацією джерел, він має судимість за зґвалтування.

    Найсвіжіше

    Популярне