П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У храмах Волинської єпархії ПЦУ помолились за випускників навчальних закладів

    Із нагоди останнього дзвоника і випуску в загальноосвітніх навчальних закладах духовенство Православної Церкви України звершує подячну молитву для випускників, їхніх батьків та вчителів.

    Так, у луцькому соборі Святої Трійці відбулося богослужіння, яке провів віцеканцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний. Душпастир бажав їм мирного неба і поблагословив на подальше доросле життя, – повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

    Такі відправи проходять і в деканатах. Зокрема, у чоловічому монастирі Успіння Пресвятої Богородиці с. Сокіл Рожищанського деканату, відслуживши Божественну літургію та молебень, архімандрит Яків (Мільян) звернувся до недавніх школярів: «Світ не завжди буде здаватися для вас добрим. Тому дехто із вас буде незадоволений… Ми можемо планувати своє життя, але краще це зробить Господь, як і Сам Він сказав: „Розум людини обдумує путь її, але кроки її наставляє Господь“» (Прип. 16:9).

    Нагадаємо, у Гостомелі голосуватимуть за перехід до ПЦУ. Також митрополит Епіфаній помолився у храмі міста Млинів, який нещодавно приєднався до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне