П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    ПЦУ закликала молитися за батьків: Нехай Бог додасть сил тим, хто зараз захищає Батьківщину

    Цьогоріч День батька українці відзначають в умовах війни. Тому багато татусів виконують нині свій найвищий обов’язок – захищають, боронять, охороняють.

    Про це йдеться на Фейсбук-сторінці ПЦУ.

    “Дай Боже всім дітям діждати своїх тат з війни та вберегти тих, хто поруч. Адже батьківська любов і підтримка так важливі в житті кожної людини!

    Сьогодні помолімося за всіх батьків – рідних, духовних і тих, хто взяв на себе цю відповідальну місію та допомагає вам чи вашим дітям знайти власний шлях у цьому житті. Нехай наша щира молитва надихне, підтримає і додасть сил тим татам, хто через війну перебуває далеко від своїх родин. Нехай наблизиться час перемоги і возз’єднання родин!”, – закликали в ПЦУ.

    МОЛИТВА ЗА БАТЬКА
    Господи Ісусе Христе, Милостивий Боже наш, Ти прихильно приймаєш кожну щиру молитву. Тож молю і благаю Тебе, Спасителю наш, подай батькові моєму міцне здоров’я та довгий вік, і дай йому мудрість про мене дбати і на добро наставляти. Благослови його чесну працю, нехай сповняться його надії, які він на мене покладає. Вислухай милостиво всяке його прохання та щедро подавай усе, що для спасіння корисне. Амінь.

    Нагадаємо, У неділю, 19 червня, в Україні святкують День батька. День, присвячений татам, у нашій країні встановили лише у 2019 році. Фіксованої дати у Дня батька немає, його відзначають у третю неділю червня.

    Найсвіжіше

    Популярне