П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит ПЦУ Климент зустрівся з послом Латвійської Республіки в Україні

    З благословіння предстоятеля ПЦУ митрополита Київського і всієї України Епіфанія 1 червня митрополит Сімферопольський і Кримський Климент зустрівся з Надзвичайним та поважним послом Латвійської Республіки в Україні Ілгварсом Клявою.

    У зустрічі також взяли участь представники Управління соціального служіння та благодійності ПЦУ «Елеос-Україна», передає пресслужба ПЦУ.

    Митрополит Климент передав пану послу сердечні вітання від предстоятеля ПЦУ, а також висловив вдячність за підтримку та зусилля, які докладає Латвійська Республіка задля того, щоб допомогти Україні здолати агресора й зберегти свою незалежність.

    Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей владика Климент передав Посольству Латвії україномовні книги, які буде доправлено дітям, котрі через російський напад на Україну стали вимушеними біженцями та разом з батьками знайшли прихисток в Латвії. Книги було придбано Управлінням соціального служіння та благодійності «Елеос-Україна» за сприяння меценатів Православної Церкви України.

    Окрім того, під час зустрічі митрополит Сімферопольський і Кримський обговорив з послом Латвійської Республіки питання захисту українських політв’язнів та прав громадян України, які перебувають на тимчасово окупованій території АР Крим і м. Севастополь.

    Ілгварс Клява висловив вдячність за зустріч та передав щирі вітання Митрополиту Епіфанію.

    Найсвіжіше

    Популярне