Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Президент Володимир Зеленський висміяв жалюгідні спроби сєргєя шойгу виправдати невдачі російської армії в Україні

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що всі спроби міністра оборони російської федерації, військового злочинця сєргєя шойгу пояснити невдачі російської армії в Україні тим, що нібито саме так і планувалося, є неадекватними і жалюгідними.

    Коментар українського лідера стосувався тих висловлювань очільника російського міноборони, у яких він стверджував, нібито росія навмисно уповільнює темпи наступу в Україні, щоб “уникнути жертв серед мирного населення та надати можливість людям евакуюватися”.

    “З Росії прозвучала чергова абсолютно неадекватна заява про те що вони нібито спеціально пригальмовують наступальні дії. Після трьох місяців пошуку пояснення, чому їм не вдалося зламати Україну за три дні, вони не придумали нічого кращого, ніж стверджувати, буцімто так і планувалося”, – іронізує глава держави.

    “Майже 30 тисяч убитих російських солдатів, більше 200 збитих літаків, тисячі втрачених російських танків, бронемашин та їхньої техніки, майже повністю витрачений російський боєзапас ракет. Все це вони хочуть перекрити брехнею про те, що вони воюють не на повну силу. Жалюгідно”, – додав Володимир Зеленський.

    Найсвіжіше

    Популярне