Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Ветерани Другої світової – путіну: Випустіть людей із “Азовсталі”

    Київські ветерани Другої світової війни закликали президента росії путіна дати можливість вийти з оточення українським солдатам та цивільним особам, які перебувають на заводі “Азовсталь” у Маріуполі.

    Про це йдеться у відеозверненні ветеранів, пише Українська правда.

    “Логіка Гітлера була зрозуміла, він хотів знищити всі нації. Навіщо ви напали на нас, незрозуміло. Ми нічого не просили і не нав’язували вам своїх порядків”, каже Пряма   ветеран Олександра Романчикова.

    За словами ветерана Олексія Ткаченка: “Війна – це знищення народу. Особливо зараз. Ця команда путіна. Так же не робиться. Навіщо ж ти знущаєшся з народу? Випустіть гарнізон із Маріуполя, будь ласка. Випустіть їх.

    Просимо вжити відповідних заходів для звільнення і військових, і цивільних, які перебувають на сьогодні у місті Маріуполь”.

    Ось що сказав Петро Цибеко: “Я знаю, що в Маріуполі робиться. Я постійно стежу за цим. Але зараз це нікудишня війна. Потрібно припинити цю бійню”.

    Ветерани шоковані, що росіяни, які воювали пліч-о-пліч з українцями проти нацистської Німеччини, сьогодні вбивають дітей на території України.

    Вони закликають до совісті російської влади. Ветерани кажуть, що готові навіть стати на коліна, щоб урятувати солдатів та мирних жителів, які перебувають на “Азовсталі”.

    “Ми захистили у 41-45 році від страшного лиходія. Не будьте ж ви таким же лиходієм. Станьте людиною. Випустіть заради нашої перемоги, яку ми кували також”, – кажуть ветерани.

    Найсвіжіше

    Популярне