П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    “Скільки ще потрібно московитам вбити людей похилого віку, жінок та дітей, щоб ви не відвідували” РПЦвУ, – військовий ЗСУ

    Військовий офіцер ЗСУ Анатолій Штефан закликав людей не відвідувати храми Московського патріархату, а священників УПЦ МП не виправдовуватись і не служити “дияволу”, який підтримує вбивства мирних жителів.

    “Останні років так, приблизно 4, коли я робив дописи на тему: – ви військовий чому лізете в релігію; – навіщо ви розколюєте народ;. – навіщо ці провокації; – навіщо, навіщо, навіщо… У кожної людини є вибір, він затверджений на законодавчому рівні.

    Але у мене є питання? Скільки, бл*ть, ще потрібно московитам вбити людей похилого віку, жінок та дітей, щоб ви не відвідували їхні філії? Так! Філії ФСБ (Подивився на ”вербну неділю” – шок)”,

    Скільки десятків тисяч смертей українців потрібно, щоб ви не несли туди гроші і вони не повертались на нашу землю кулями? Скільки зруйнованих міст потрібно, щоб нарешті зникла ця московська гідра на території неньки-України?”,- написав Штефан у Фейсбуці.

    “Цікаво, що настоятелі цих храмів розповідають, що як ми можемо зрадити? А кого ви зраджуєте – Бога чи кирила? Кому ви служите – Богу чи “дияволу”, який підтримує вбивства мирних жителів? Можливо прийшов час задати їм ці питання? Чи толерантність, кумовство, політичні інтриги на місцях, знайомства, байдужість утримає вас від цього? Церква повинна в Україні бути одна! І ніякого натяку на московію бути не може, апріорі. Кординальні кроки повинні бути зроблені зараз. Великдень вже близько”, – підсумував Штефан.

    Нагадаємо, Митрополит УПЦ МП на Дніпровщині почав репресії духовенства УПЦ МП, яке вимагало”трибуналу над Кірілом”. Також депутати Івано-Франківської міськради просять президента і голову ВРУ заборонити УПЦ МП в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне