П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські генерали не можуть домовитися про наступ через страх смерті

    Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що російський генералітет не може прийти до згоди щодо наступальних операцій, бо вони бояться загинути на полі бою. Про це Буданов розповів в прямому ефірі національного телемарафону.

    “Вони дуже сильно поспішають, тому що вони дуже сильно обмежені в часі. Скажімо так, вони дуже хочуть встигнути отримати хоч якусь тактичну перевагу і справжні тактичні здобутки, які зможуть показати як, певною мірою, “виграш” у Росії в цій “спецоперації”. Вони поспішають до, скажімо так, Великодня”, – повідомив Буданов.

    Однак очільник розвідки розповів, що нічого в них не вийде, нікуди вони не встигнуть і Україна буде відстояна. Можливі певні тактичні перемоги окупантів, однак деякі селища переходять з рук у руки по два-три рази на добу.

    “У російського генералітету немає “однорідності” виключно з однієї причини – на даному етапі, точно підтверджено про знищення 8 генералів. І цей фактор насправді лякає дуже багатьох із них”, – також додав голова ГУР МО.

    Також російські генерали побоюються зазнати репресій у разі невдач. Максимальна концентрація військових засобів окупантів – в околицях міста Ізюм на Харківщині.

    Буданов також додав, що в української розвідки немає даних про зменшення угруповання російських окупантів у Маріуполі. За його словами, чисельність підрозділів росіян залишаються такими самими.

    Найсвіжіше

    Популярне