Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Львівські десантники звільнили кілька населених пунктів півдня України та врятували мирних мешканців

    Військовослужбовці ДШВ ЗС України звільнили від ненависних російських окупантів кілька населених пунктів півдня України та запобігли розправі над мирними мешканцями.

    Як розповіли у службі зв’язків з громадськістю Командування десантно-штурмових військ ЗСУ у Facebook, нещодавно на одному з напрямків півдня України при підтримці артилерійського вогню вщент знищили чималу колону військової техніки разом з противником. У відповідь на це розлючений ворог запровадив терор проти українського мирного населення.

    «Методом психологічного тиску та залякуваннями окупанти намагались серед місцевих жителів вишукати патріотів, що могли нібито співпрацювати з підрозділами Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні.

    Завадили непередбаченим подіям розвідники-десантники, які надали чіткі координати пунктів управління, вогневих засобів та інших важливих об’єктів противника. Після чималих втрат деморалізовані окупанти відступили.

    Схожа ситуація сталася й в сусідньому населеному пункту. Там ворог також тероризував українських громадян які, на його думку, могли співпрацювали з ЗСУ. Тільки завдячуючи швидким наступальним діям, львівські десантники запобігли розправі над мирними мешканцями, а окуповане селище звільнили від «освободителей».

    «Ми продовжуємо вести бойові дії, знищуючи окупантів на своїй рідній землі. Вірте нашим воїнам, вірте Збройним Силам України! Слава ДШВ! Вірте нашим воїнам, вірте Збройним Силам України! Слава ДШВ!», – підсумували десантники.

    Нагадаємо, ЗСУ знову знищили оновлені склади з ракетними боєприпасами окупантів у Чорнобаївці. Також в Ужгороді на Вербну неділю провели благодійну акцію для підтримки військових ЗСУ.

    Найсвіжіше

    Популярне