П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    “Не дай Бог, щоби після перемоги ми з вами воювали!” – “Бандера” звернувся до московських попів на похороні Героя Дмитра Гаманюка

    13 квітня, у селі Довжок на Новоселиччині, поховали вбитого рашистами Героя Дмитра Гаманюка. Похорони Героя проводили московські попи, відспівували Дмитра церковнослов’янською мовою з російським акцентом.

    Після того, як труну з тілом опустили в яму під залпи салютів та гімн України у виконанні військового оркестру, слово взяв військовий з позивним “Бандера”, який ніс світлину полеглого Героя Дмитра Гаманюка під час похорону.

    “Від імені 92-ї бригади територіальної оборони хотів подякувати громаді. Хотів подякувати мамі за Героя України. Але, знаючи Діму, скажу – не цього він хотів і не цього він заслужив – щоби його хоронили, проводжали в останню дорогу російською мовою!

    Я не знаю, які будуть наслідки, але я Вам кажу. Я надіюся, що Ви всі зрозуміли, до чого я веду. І вам, святі отці, — одумайтеся, бо війна закінчиться. Не дай Бог, щоби після того, як буде мир, ми з вами воювали!!!”, – сказав військовослужбовець.

    Найсвіжіше

    Популярне